Eerste namen voor Vestrock Junior 2018 bekend - o.a. Lil' Kleine

review: Lil Kleine - 18/03 - Paradiso Lil Kleine
Eerste namen voor Vestrock Junior 2018 bekend - o.a. Lil' Kleine
Door sjoertb op 27 februari 2018 - 12:14 1 Op zondag 3 juni vindt de familiedag van Vestrock plaats: Vestrock Junior. Op deze afsluitende festivaldag kunnen de jongere bezoekers genieten van het festival met hun ouders en familie.

De eerste namen zijn zojuist bekendgemaakt. Op het programma staan Lil Kleine, STUKTV, Supergaande, Fource, Vinchenzo en Mylene & Rosanne.

Vestrock 2018 vindt dit jaar plaats van 1 tot en met 3 juni. Het is de negende keer dat het festival plaatsvindt. Uniek aan dit festival is dat het op een Zeeuws eiland plaatsvindt en omringd is door middeleeuwse stadswallen. De eerste namen voor het 'gewone' programma zijn ook al bekendgemaakt. Onder andere My Baby, Johan, Blaudzun, Millionaire, WHITE, Rowwen Heze en Michelle David & The Gospel Sessions zijn te zien op de eerste twee festivaldagen.

Kaarten zijn al in de verkoop via Ticketmaster. De tickets voor Vestrock Junior zijn hier te vinden. En hier vind je kaarten voor de vrijdag, de zaterdag en de combitickets.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Beyonce

45 INTERNATIONALE FESTIVALS GAAN VOOR GENDER GELIJKHEIDVaak zijn festivalprogramma's overwegend mannelijk. Daar moet verandering in...

Lowlands 2018 news

LOWLANDS ZOEKT NIEUWE WETENSCHAPPERS VOOR HET... Drie jaar geleden werd voor het eerst het Lowlands Science -programma...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.