Frikandellenkampioen krijgt huldiging op Faster & Louder 2018

Zwarte Cross
Frikandellenkampioen krijgt huldiging op Faster & Louder 2018
Door sjoertb op 27 februari 2018 - 15:16 1 Afgelopen zaterdag werkte de 18-jarige Ton Firing uit Dordrecht bijna 18 frikandellen in een kwartier weg tijdens het Wereldkampioenschap frikandellen eten. Dat waren er drie meer dan zijn concurrent. Ton Firing won dus met vlag en wimpel.

Om de wereldkampioen te eren komt er een speciale huldiging op het festival Faster & Louder. Samen met Dikke Dennis en De Rooie Jager wordt er een XXL Frikandellen Show gehouden. Deze week worden de artiesten daarvan aangekondigd.

De eerste editie van festival Faster & Louder pakt gelijk goed uit met onder andere The Exploited, Mad Sin, Guitar Wolf, High On Fire, Entombed AD en Negative Approach! Na tien edities Speedfest werd het tijd voor een nieuw festival in het Klokgebouw.

Op Faster & Louder 2018 vind je naast muziek ook motorsport: er wordt een spectaculaire Supermoto Cross georganiseerd in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging. Faster & Louder vindt plaats op zaterdag 17 maart in het Klokgebouw in Eindhoven. Tickets zijn hier te koop.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Zwarte Cross 2018 news

EXTINCE, FRESKU, DIO, DE LIKT EN MEER HIPHOPNAMEN...Dit jaar kun je op de Zwarte Cross genieten van bands als Kaiser Chiefs,...

Mysteryland 2018 news

FATBOY SLIM NAAR 25STE EDITIE VAN MYSTERYLAND Zojuist is bekend geworden dat Fatboy Slim naar Mysteryland 2018 komt....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.