Dancefestival Tomorrowland organiseert wintereditie in de Franse Alpen voor 15-jarig jubileum

Tomorrowland Winter news_groot
Dancefestival Tomorrowland organiseert wintereditie in de Franse Alpen voor 15-jarig...
Door Cartman91 op 09 maart 2018 - 15:31 1 Dancefestival Tomorrowland bestaat volgend jaar 15 jaar en om dat te vieren komt er in de Franse Alpen een heuse winter editie. Van 13 t/m 15 maart 2019 vindt dan Tomorrowland Winter plaats, in de bekende wintersport oord Alpe d'Huez. Thema van deze eerste winterse editie is The Hymn of the Frozen Lotus.

Tevens zal dit geen eenmalige wintereditie zijn, het is de bedoeling dat er elke winter een feest gebouwd kan worden aan de voet van de piste.

Vooralsnog zijn er nog geen namen bekend die gaan optreden. Wel is duidelijk dat de grootste DJ's ter aarde komen spelen.

De kaartverkoop gaat ergens in september van start, een exacte datum is niet bekend. Je kan kaartjes kopen voor 4 dagen (12 - 16 maart 2019) of 7 dagen (9 - 16 maart 2019). Over de prijzen is nog niks bekend.


Lokerse Feesten news

STEEL PANTHER, GOJIRA, HATEBREED EN BRIDES OF...Van 3 t/m 12 augustus, verspreidt over twee weekenden is er weer een editie...

Benicassim

FESTIVAL BENICÀSSIM VOEGT HEADLINER PET SHOP BOYS,... Het Spaanse festival Benicàssim heeft nieuwe namen toegevoegd aan de line-up....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.