Reuring Cityslam heeft programma compleet (met o.a. 3J's en Bizzey)

3JS
Reuring Cityslam heeft programma compleet (met o.a. 3J's en Bizzey)
Door Cartman91 op 25 april 2018 - 14:56 1 Reuring Cityslam in Purmerend heeft het volledige programma bekend gemaakt. Eerder was al bekend dat Maan en Waylon naar het Leeghwaterpark zouden komen op de zondag. Nu is ook bekend dat Bizzey, 3J's, Mariachi Reloaded, Wulf en Daredevils naar de Noord-Hollandse stad afreizen.

Voor de Tributenight op zaterdag zijn The Bruceband (Bruce Springsteen tribute), Niels van der Gulik & Joost Botman (Simon & Garfunkel tribute) en Hircus Circus (70's, 80's en 90's rock) bevestigd.

Tevens is de huisstijl vernieuwd, waardoor ook de opzet van het programma anders ingedeeld is. Zo staan de 3J's bijvoorbeeld al op de donderdag op het hoofdpodium, waar voorheen de muzikale optredens alleen op de zaterdag (Tributenight) en zondag (reguliere festivaldag) waren.

De muzikale optredens blijven wel gewoon gratis toegankelijk!

Reuring vindt plaats van 21 t/m 24 juni in het Leeghwaterpark en de binnenstad.Rock Werchter 2018 news1

MILLIONAIRE VERVANGT DOTAN OP ROCK WERCHTEROnlangs werd bekend dat Dotan zijn hele tour , inclusief festivaloptredens...

Parkpop logo juist1

PARKPOP GAAT NIEUWE PARTNERSHIP MET MOJO AAN EN... Parkpop kondigt vandaag een nieuwe samenwerking met Mojo aan. Samen willen ze...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.