Winnen: 2x2 kaarten voor Retropop 2018

Parkpop sfeer
Winnen: 2x2 kaarten voor Retropop 2018
Door sjoertb op 01 mei 2018 - 12:04 1 Deze zomer kun je weer genieten van bands uit de jaren 70, 80 en 90 op Retropop. Dit jaar zijn onder meer Uriah Heep, Ronan Keating, Chi Coltrane, Bryan Ferry, Anastacia en Fischer-Z van de partij! Ook nieuwere artiesten als Waylon, Ronnie Flex, Racoon en Chef'Special zijn er te zien. Zie hier de line-up.

Op 8 en 9 juni vindt Retropop 2018 plaats in Emmen. Zou je het festival graag meemaken? Dat kan! Festivalinfo mag namelijk 2x2 passe-partout tickets weggeven!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit festival wil. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het festival. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Retropop 2018'.

Deze winactie loopt tot en met 7 mei.parkpop2222

MELANIE C NAAR PARKPOP SATURDAY NIGHT 2018 Parkpop valt dit jaar op 22, 23 en 24 juni in Den Haag. Op Parkpop Saturday...

appelpopnieuws

RONNIE FLEX, JACQUELINE GOVAERT, JOHAN EN MEER NAAR... Dit jaar vindt het gratis jaarlijkse festival Appelpop plaats op vrijdag 7...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.