Fortarock gooit blokkenschema online

Fortarock algemeen
Fortarock gooit blokkenschema online
Door Cartman91 op 09 mei 2018 - 13:56 1 het programma voor Fortarock was al een tijdje compleet, het was alleen nog puzzelen geblazen voor de organisatie om van alle bands een indeling te maken verdeeld over twee dagen (1 en 2 juni). Uiteindelijk is het gelukt, sterker nog het blokkenschema staat online!

Op het programma staan onder meer Opeth, Alestorm, Nightwish, Baroness, For I Am King, Satyricon, Thy Art Is Murder, Meshuggah, Dool, Body Count & Ice-T, Arch Enemy, Parkway Drive en Kreator. Hieronder kan je her blokkenschema per dag bekijken:

Vrijdag 1 juni
Zaterdag 2 juni

Tickets voor het festival kosten voor de vrijdag tussen de 46 en 52,50 euro, voor de zaterdag ben je met de ticketprijzen tussen de 56 en 62,50 iets duurder uit. Voor een combiticket betaal je tussen de 82,50 en 92,50 euro.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBenicassim

NIEUWE NAMEN VOOR BENICÀSSIM (O.A. CHASE & STATUS,...Het Spaanse Festival Benicàssim heeft maar liefst 27 namen aan de line-up...

Dauwpop news

KRAANTJE PAPPIE LAATSTE NAAM VOOR DAUWPOP EN... Dauwpop heeft vandaag in Kraantje Pappie de laatste naam voor de line-up...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.