BLØF geeft alle inwoners Zoutelande gratis ticket voor Concert at SEA

Blof BLØF
BLØF geeft alle inwoners Zoutelande gratis ticket voor Concert at SEA
Door Maximeisis op 30 mei 2018 - 14:11 1 BLØF nodigt het gehele dorp Zoutelande uit voor Concert at SEA dat dit jaar plaats vindt op 28, 29 en 30 juni in Brouwersdam, Zeeland. Deze week ontvangen de 1631 inwoners van het dorp een brief waarmee ze een gratis kaart voor Concert at SEA kunnen verzilveren.

De spontane actie van BLØF is bedoeld op het succes van de nummer 1-hit Zoutelande met de inwoners van het dorp te vieren. De band meldt zelf in de brief; "Cameraploegen vanuit heel het land kwamen naar Zoutelande op zoek ‘naar het gammele strandhuis’. Fans boekten spontaan een weekend weg naar het dorp om kennis te maken met de sfeer. Het liedje was maandenlang niet van de radio te slaan, of stond op repeat in de lokale Zoutelandse horeca. Graag willen we dit succes met jou als inwoner vieren, of het enigszins met je goedmaken als je het liedje niet meer kan aanhoren. We nodigen daarom het gehele dorp Zoutelande uit om gratis naar Concert at SEA te komen, op donderdag 28 juni.”, aldus BLØF.

Woon je niet in Zoutelande maar wil je wel BLØF en nog vele andere artiesten bewonderen op Concert at SEA? Koop dan hier tickets voor Concert at SEA. Let wel op, er zijn alleen nog dagkaarten voor donderdag 28 juni beschikbaar, de overige kaarten zijn uitverkocht.
boogiedownnews.jpg

EERSTE NAMEN VOOR BOOGIEDOWN FESTIVAL (O.A JOYNER... Boogiedown Festival keert terug op 1 september 2018 naar Strijp-S in...

Valkhof Festival news

VALKHOF FESTIVAL LINE-UP COMPLEET MET O.A... Met inmiddels meer dan 120 namen is de line-up van Valkhof Festival 2018...

REACTIES

Avatar romy74
wo 30 mei 2018 17:53

romy74 Wat als het Amsterdan was getiteld hahaha. Wel leuke actie trouwens

 2
geen avatar
vr 01 jun 2018 19:01

eatsleeprave.. Idd toffe actie, maar zullen er weinig komen, meeste van hen zijn 60+!

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.