Best Kept Secret in 2019 tijdens Pinksterweekend (mogelijk tegelijk met Pinkpop)

Best Kept Secret
Best Kept Secret in 2019 tijdens Pinksterweekend (mogelijk tegelijk met Pinkpop)
Door RobZ op 10 juni 2018 - 23:53 1 Terwijl LCD Soundsystem op dit moment het festival afsluit, kondigt Best Kept Secret al aan wanneer het festival in 2019 gaat plaatsvinden. Best Kept Secret kiest volgend jaar voor het weekend van 7, 8 en 9 juni. Op het eerste gezicht lijkt dit een logische keuze, het is immers net als dit jaar het tweede weekend van juni. Op deze pagina houden we je op de hoogte van alle Best Kept Secret festivalinformatie.

Maar volgend jaar is dit tweede weekend van juni tevens Pinksteren. Het Pinksterweekend was tot nu toe meestal het weekend dat Pinkpop plaatsvindt. Pinkpop heeft z'n datums voor 2019 nog niet aangekondigd, maar viert komend jaar wel in ieder geval z'n 50-jarig jubileum. Mogelijk duurt Pinkpop volgend jaar vier dagen in plaats van de normale drie. Hoewel het nog hoogst onzeker is, gaf Jan Smeets in een interview met Festileaks aan dat er een vergunningsaanvraag voor 4 dagen Pinkpop bij de gemeente ligt.

Het zou in Nederland voor het eerst zijn dat twee zulke grote festival, met deels dezelfde doelgroep, tegelijk zouden plaatsvinden.

Best Kept Secret communiceert tevens dat een beperkt aantal voordelige early bird-tickets en groepstickets dinsdag 12 juni om 12:00 uur in de verkoop gaan. Via deze link koop je tickets voor Best Kept Secret 2019.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Dour 2018 news

DOUR FESTIVAL MAAKT BLOKKENSCHEMA BEKENDHet Belgische Dour Festival vindt over exact een maand plaats, van 11 t/m...

Def Americans

DEF AMERICANS GAAT DE GEVANGENIS IN TIJDENS FESTIVAL... 50 jaar nadat Johnny Cash zijn live-album At Folsom Prison opnam in de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.