Air Traffic kondigt komst naar Crammerock aan tijdens optreden Rock Werchter

review: Air Traffic - 17/04 - TivoliVredenburg Air Traffic
Air Traffic kondigt komst naar Crammerock aan tijdens optreden Rock Werchter
Door op 1 Zonet kondigde Air Traffic hun komst naar het Belgische festival Crammerock aan tijdens hun concert op Rock Werchter.

De groep rond zander-pianist Chris Wall is na een pauze van 7 jaar weer helemaal terug en is deze zomer op veel festivals te bekijken. In augustus komt de band terug om Crammerock aan dat rijtje toe te voegen.

Eerder werd al bekend gemaakt dat onder andere Anouk, Seasick Steve en Kraantje Pappie te zien zijn op het festival. De line-up en meer informatie over het festival vind je via onze Crammerock 2018 festivalpagina.

Crammerock 2018 vindt dit jaar op vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september plaats in het Belgische Stekene. Tickets voor Crammerock 2018 zijn er vanaf €37,- euro en ze zijn verkrijgbaar via de link.

De aankondiging van Air Traffic kan je via de link bekijken.
Orbital

ORBITAL MET EXTRA SHOW TIJDENS ADE IN PARADISOHet Amsterdam Dance Event optreden van Orbital op vrijdag 19 oktober is...

valtifestnews.gif

LINE-UP VOOR 10E EDITIE VALTIFEST BEKEND MET O.A DR.... De 10e editie van Valtifest vindt plaats op 1 september op het Thuishaven...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.