Vrienden van Amstel Live! mogelijk niet door

Door Marz667 op 10 januari 2008 - 10:32 1 Het concert Vrienden van Amstel Live!, dat deze zomer moet plaatsvinden in de Rotterdamse Kuip, gaat mogelijk niet door. Bierbrouwer Heineken, waartoe Amstel behoort, zou een stokje willen steken voor het evenement nu er ruzie is ontstaan met het bureau dat het concert organiseert. Dat meldt De Telegraaf donderdag.

Het geschil dat Heineken heeft met One And Only Productions gaat om de verdeling van de opbrengsten van het Vrienden van Amstel Live!-concert dat in juli plaatsvond. One and Only organiseert al tien jaar de succesvolle concertreeks onder de naam Amstel Live!. In de beginjaren leidde de bierbrouwer een fors verlies op de concerten, maar inmiddels is het evenement behoorlijk winstgevend.

"Heineken wenst niet deel te nemen aan het concert, waardoor het evenement onder een andere naam georganiseerd dient te worden", vertelt Adonna Alkema, de advocaat van de bierbrouwer. Voor het concert, waar onder anderen Van Dik Hout, Di-Rect en Frank Boeijen komen optreden, zijn al duizenden kaarten verkocht.


Tivoli Logo7

POPPODIUM TIVOLI HEEFT PLANNEN VOOR BUITENFESTIVALHet gaat goed met poppodium Tivoli in Utrecht, al drie jaar op rij maakt de...

The Breeders5

THE BREEDERS OOK OP POLSSLAG Eerder werd al bekend dat The Breeders op maandag 21 april dit jaar in de...

REACTIES

Avatar ErikLuyten
do 10 jan 2008 10:47

punkr In de Kuip? Dat nieuws is sowieso nieuw voor mij

 0
Avatar jos_theboss22
do 10 jan 2008 11:17

jos_theboss22 ik wist dat ze dat deze zomer ook gingen doen, ik heb dat nog echt nergens gezien, vaag. mischien dat het ook wel over die versie einde deze maand gaat waar daar komen deze bands ook.

 0
Avatar ErikLuyten
do 10 jan 2008 11:29

punkr http://www.kuipconcerts.nl/vriendenvanamstel/

daar staat info erover, het zou op 5 juli plaats moeten vinden

 0
Avatar CalibanFan
do 10 jan 2008 14:27

CalibanFan o volgens mij wouden mijn ouders daarheen, hmm das dan wel jammer voor ze:-(

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.