Foto's en video's uitgelicht deel 6

Door op 10 januari 2008 - 15:48 1 Op Festivalinfo en Podiuminfo bieden we nu enkele weken de mogelijkheid om foto's en video's van concerten en/of festivals te plaatsen. De afgelopen weken zijn er door jullie weer enkele foto's en video's neergezet. Wij lichten er ook deze week weer een paar uit.

Aan het einde van 2007 zijn weer enkele toppers naar Nederland gekomen. Zo gaf Saybia weer een heerlijk optreden in Paradiso waar ze o.a. dit mooie nummer speelden!

Die zelfde avond speelde Spinvis in de 013. Ook hier hebben we beeldmateriaal van ontvangen. Het nummer Ik Wil Alleen Maar Zwemmen doet het nog steeds goed bij het publiek!

Een optreden waar het er niet zo rustig aan toe ging, was dat van Machine Head in Amsterdam. Om een indruk te krijgen van de gezellige mosh-sfeer, kijk hier dan even! Ja ja, er gaat niks boven een echte circle pit!

Nu enkele foto's die ons zijn opgevallen! Deze foto van Krezip is net voor de jaarwisseling gemaakt in de HMH. De singer-songwriter Beth Hart speelde een paar dagen terug in de Tivoli, en ook daar is een mooie foto van gemaakt!

Wil je ook jouw foto's en video's op de site zetten? Log dan in met je Agendainfo-account en zoek het concert waar jij foto's of video's van hebt. Klik daarna op Jouw concert foto's en video's en volg de instructies.
Let wel op: Je ip-adres wordt opgeslagen bij deze upload. Je bent dus niet anoniem.

Upload ook jouw video's en foto's, en misschien worden ze de volgende keer uitgelicht! Veel succes!

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefPinkpop logo 200872

PINKPOP GERUCHTENKEUKENDe officieuze bevestigingen en geruchten voor Pinkpop 2008 vliegen de laatste...

Bevrijdingsfestival18

NAMEN VAN DE AMBASSADEURS BEVRIJDINGSFESTIVALS Elk jaar op 5 mei vieren wij onze vrijheid. Het Nationaal Comite 4 en 5 mei...

REACTIES

Avatar von Deich
do 10 jan 2008 16:16

von Deich Jep, de Nederlandse singer-songwriter Beth Hart.....

 0
Avatar dubbedub
do 10 jan 2008 16:28

dubbedub woeps, mijn fout!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.