Nieuwe namen Roadburn 2019: o.a. SLEEP met twee sets en Midnight

Roadburn 2019
Nieuwe namen Roadburn 2019: o.a. SLEEP met twee sets en Midnight
Door sjoertb op 16 augustus 2018 - 17:40 1 Van 11 tot en met 14 april 2019 staat 013 wederom in het teken van Roadburn. Het festival zet elk jaar een veelzijdig programma neer voor liefhebbers van stoner en aanverwante stijlen.

Zojuist is de headliner bekendgemaakt: SLEEP keert terug naar Roadburn. Eerst zal de groep materiaal van het iconische album 'Holy Mountain' spelen. Later op het festival volgt nog een tweede set waarin de focus op de nieuwe plaat 'The Sciences' ligt.

Nieuwe bands op het festivalprogramma zijn ook Midnight, Have A Nice Life, Seven That Spells, Vile en Creature. Eerder waren Heilung, Louise Lemón en Gore al onthuld. Verder is Thomas Lindberg als curator aangekondigd. Onder de naam The Burning Darkness gaat hij een eclectisch programma presenteren op meerdere stages.

Tickets voor Roadburn 2019 zijn via de link verkrijgbaar.

Voor een indruk van het festival, zie hieronder de documentaire over de afgelopen editie van Roadburn:


Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



REC Festival 2018 news

DATA EN EERSTE NAMEN VOOR REC FESTIVAL IN ROTTERDAM...Het Rotterdamse REC Festival heeft de data voor de komende editie bekend...

Pukkelpop 2018

TRAVIS SCOTT ANNULEERT PUKKELPOP-SHOW - CHARLOTTE DE... Travis Scott heeft zijn optreden op Pukkelpop afgezegd. De rapper had...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.