Verjaardagsfestival Luxor Live krijgt vervolg

Donnerwetter
Verjaardagsfestival Luxor Live krijgt vervolg
Door MichaelaHendriksen op 12 september 2018 - 12:54 1 Afgelopen weekend vierde Luxor Live haar verjaardag met een festival ’10 jaar Luxor Love’ en dit was een groot succes. In de 26 uur die het festival duurde, vestigde Tony Banks het wereldrecord ‘Happy Birthday’ zingen. Maar liefst 10 uur zong hij het lied voor het pand van Luxor Live. Verder werd er 1224 liter bier gedronken en er werden 361 stukjes taart gegeten. In totaal hebben 1482 festivalgangers het verjaardagsfestival. Hieronder 190 gedetineerden die genoten van drie concerten van Donnerwetter en 61 honden die dansten op hondenhits door dj Mike Costez tijdens de ‘Natte Neuzendisco’.

Door het succes van het verjaardagsfestival ’10 jaar Luxor Love’ afgelopen weekend heeft de organisatie van poppodium Luxor Live besloten dat het festival een jaarlijks vervolg krijgt.

Volgend jaar zal het festival ’11 jaar Luxor Love’ plaatsvinden op zaterdag 7 september. Het festival zal in de avond starten en 11 uur duren. Toegangskaarten voor ’11 jaar Luxor Love’ zullen uitsluitend verkrijgbaar zijn aan de dagkassa op 7 september voor €11,-.


Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Blijdorp Winterfestival news

RONNIE FLEX & DEUXPERIENCE BAND, DETROIT SWINDLE EN...Op 1 december vindt er weer een winter-editie plaats van Blijdorp Festival....

Sonic Whip news

TWEEDE EDITIE SONIC WHIP IN DOORNROOSJE MET ALL THEM... In 2019 vindt alweer de tweede editie van indoor rockfestival Sonic Whip...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.