Ticketmaster introduceert nieuw ticketingplatform Universe op Eurosonic Noorderslag

review: Eurosonic Noorderslag 2018 - vrijdag My Baby
Ticketmaster introduceert nieuw ticketingplatform Universe op Eurosonic Noorderslag
Door sjoertb op 13 september 2018 - 13:00 1 Op het jaarlijkse festival Eurosonic Noorderslag in Groningen wordt in januari 2019 het nieuwe ticketingplatform Universe door Ticketmaster geïntroduceerd op de Nederlandse markt. Op het ticketingplatform kunnen organisatoren zelf evenementen aanmaken en beheren.

ESNS algemeen directeur Dago Houben over de samenwerking: "Ticketmaster verzorgt al decennia naar tevredenheid de festivalticketing voor Eurosonic Noorderslag. Met de overstap naar Universe, waarin het mogelijk wordt om zowel de registraties voor de delegaties als de tickets voor de festivalbezoekers in één database en CRM te bundelen maken wij enorme stap in service naar zowel de bezoekers van de conferentie als naar de festivalgangers".

Eurosonic Noorderslag 2019 vindt plaats van 16 tot en met 19 januari in verschillende zalen in het centrum van Groningen. Overdag vinden er conferenties plaats met meer dan 4000 muziekprofessionals. ’s Avonds treden meer dan 350 acts op. Ieder jaar wordt een Europees land uitgelicht. Op de aankomende editie ligt de focus op Tsjechië en Slowakije.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



valhalla1

VALHALLA FESTIVAL IN DECEMBER TERUG IN RAIHet bekende Valhalla Festival wordt dit jaar in een geheel nieuw jasje...

Le Guess Who? 2018

LAATSTE BEVESTIGINGEN EN DAGKAARTEN VOOR LE GUESS WHO? Van 8 tot en met 11 november staat de gehele binnenstad van Utrecht in het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.