Helldorado 2018 compleet met o.a. The Vintage Caravan en Del-Toros

Helldorado
Helldorado 2018 compleet met o.a. The Vintage Caravan en Del-Toros
Door sjoertb op 11 oktober 2018 - 11:05 1 Acht nieuwe namen zijn toegevoegd aan het festivalprogramma van Helldorado 2018. Daarmee is de line-up helemaal compleet. Eerder werden al onder meer Turbonegro, Danko Jones, Kadaver, Zeke, Supersuckers, Dwarves en DeWolff aangekondigd voor de aankomende editie van het festival.

Nu zijn The Vintage Caravan, Del-Toros, Prima Donna, The Dahmers, The Helloweeners, Het Orakel, John Robertson en Cirque Du Mort bekendgemaakt. Het hele programma kun je terugvinden in ons overzicht.

Net als vorig jaar wordt het Klokgebouw in Eindhoven de plek voor dit festival dat één grote 'Rock & Roll Freakshow' belichaamt. Helldorado vindt plaats op zaterdag 17 november. Tickets voor Helldorado 2018 zijn verkrijgbaar via de link.

Foto: Helldorado 2017 door Jarka van der VeldenADE 2014 Amsterdam Dance Event

AMSTERDAM DANCE EVENT-FEESTEN IN DE BIJLMERBAJES...Drie feesten in de Bijlmerbajes tijdens Amsterdam Dance Event stonden op de...

Helldorado

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR HELLDORADO (MET O.A. DANKO... Helldorado is een festival in Eindhoven voor liefhebbers van het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.