Foto's en Video's uitgelicht deel 7

Door limma op 24 januari 2008 - 16:49 1 Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen, heeft ex Festivalinfo fotograaf Andreas Terlaak met zijn foto van Amy Winehouse de zilveren camera voor Kunst, Cultuur en Entertainment in de wacht gesleept en dat is een hele prestatie. Zijn foto's van onder andere lowlands zijn ook nog op deze site te bewonderen.

Bezoekers kunnen sinds een aantal weken ook hun eigen concert en festival foto's en video's aan de site toevoegen en dat wordt dan ook massaal gedaan. Zo als deze mooie foto van Vive La Fete. Of deze van hetzelfde concert

De vraag, die bij het zien van deze foto in iedereen opkomt, is natuurlijk wel merk shampoo deze zangeres gebruikt, zulk volume willen wij allemaal wel. In de hip hop wereld is het vrij normaal om een of meerdere Pseudoniemen te hebben, Method Man neemt dat echter wel erg serieus, hij heeft er namelijk 24! Newton Faulkner is vooral te herkennen aan zijn roodharige dreadlocks, een van zijn muzikalevoorbeelden is onder andere Massive Attack, niet zo gek dus dat er een cover van 'Teardrops' op zijn website te beluisteren is. Hier zingt hij het nummer 'I Need Something'.

De jongens van The View waren deze zomer moeilijk te missen, maar voor diegene die ze toch hebben gemist, is hier de herkansing.

Het valt als rockster niet altijd mee je moet touren, schrijven, opnemen, weer touren en alle teksten onthouden. Gelukkig is voor het vergeten van de tekst een goede oplossing, namelijk publiek die de tekst wel weet, van dit nummer dat over het wereldberoemde Chelsea hotel gaat.

Voor de liefhebben van Feist is het goed nieuws, de Canadese zangres zal in mei weer een bezoek brengen aan Nederland, deze foto is van haar vorige bezoek aan de Melkweg.

Blijf dit goede werk volhouden en vooral foto's en video's toevoegen van alle concerten en festivals die jullie in de toekomst nog gaan bezoeken.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefMotel Mozaique logo1

MOTEL MOZAÏQUE: EFTERKLANG, SHOUT OUT LOUDS EN MEERMet het Deense Efterklang en het Zweedse Shout Out Louds heeft Motel...

Dauwpop festival logo 200313

NIEUWE NAMEN DAUWPOP Vandaag zijn er nieuwe namen voor Dauwpop 2008 bekend gemaakt! Ook Racoon ,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.