Nieuw Japans programma op het Friese festival Explore The North

Explore the North 2018
Nieuw Japans programma op het Friese festival Explore The North
Door sjoertb op 16 oktober 2018 - 13:01 1 Explore The North heeft op de aankomende editie ruimte gemaakt voor bijzondere samenwerkingen met artiesten uit het land van de rijzende zon. Vandaag komt de festivalorganisatie naar buiten met de unieke Japanse aanvullingen op het festivalprogramma.

De Friese dichter Elmar Kuiper gaat met de Japanse noiserockband Bo Ningen aan de slag en presenteert nieuw werk op het festival. Het Friese strijkkwartet Risata en de Japanse Anchorsong zetten ook een unieke samenwerking neer. Eerder werd al het Japanse poëtische en psychedelische act Sundays & Cybele aan het programma toegevoegd.

Op Explore The North 2018 vind je verder onder meer Stef Kamil Carlens, Mark Kozelek van Sun Kil Moon, Matthew and the Atlas en Ifriqiyya Electrique. Bekijk hier het hele programma.

Het festival vindt plaats op 22, 23 en 24 november 2018 in Leeuwarden. Tickets vind je op de website van het festival.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefWe Are Electric 2018

LINE-UP WE ARE ELECTRIC COMPLEET MET O.A. BANGANA...We Are Electric is volgende maand weer terug in het Klokgebouw in Eindhoven....

TivoliVredenburg news

NIEUW FESTIVAL IN TIVOLIVREDENBURG MET O.A.... Poppodium TivoliVredenburg viert haar eerste lustrum met een nieuw festival...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.