Tenacious D en meer bevestigd voor Rock Am Ring / Rock im Park 2019

Tenacious D
Tenacious D en meer bevestigd voor Rock Am Ring / Rock im Park 2019
Door MichaelaHendriksen op 12 november 2018 - 12:39 1 Rock Am Ring en Rock Im Park hebben vandaag weer een flink deel van hun line-up bevestigd. Eerder was al bekend gemaakt dat grote namen als Tool, Die Antwoord, The BossHoss, Bonez MC & RAF Camora, Bastille en Slipknot aanwezig zullen zijn op de festivals. Daar heeft de organisatie vandaag nog een schepje boven op gedaan.

Black Rebel Motorcycle Club, Behemoth, Underoath, Starset, While She Sleeps, The Fever 333 en ook Tenacious D zullen te zien zijn op het 3-daagse festival.

Het Duitse duofestival vindt op twee plekken tegelijk plaats van 7 tot en met 9 juni met dezelfde line-up. Rock am Ring is in Nürburgring, Eifel en Rock im Park is in Nürnberg, Zeppelinfeld.

Acts die voor deze festivals bevestigd worden, zijn direct kanshebber voor een spot op Pinkpop 2019. Deze festivals vinden namelijk in hetzelfde weekend plaats.

Binnenkort volgen er op 19 en 26 november en op 3 december nog drie bandaankondigingen voor Rock am Ring / Rock im Park.

Tickets voor het festival zijn nu verkrijgbaar via Rock Am Ring en Rock Im Park

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefswedish death candy

NIEUWE NAMEN VOOR SONIC WHIP 2019 (O.A SWEDISH DEATH...Vandaag heeft de organisatie van Sonic Whip 2019 nieuwe namen toegevoegd aan...

Hello Festival

BOWIE COLLECTIVE EN RUMOURS NAAR HELLO FESTIVAL 2019 Ook tributebands maken in 2019 deel uit van de Hello Fesitval line-up....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.