Eerste namen Dynamo Metalfest 2019: o.a Arch Enemy en Soulfly

Arch Enemy
Eerste namen Dynamo Metalfest 2019: o.a Arch Enemy en Soulfly
Door MichaelaHendriksen op 04 december 2018 - 12:18 1 De festivalorganisatie van Dynamo Metalfest 2019 heeft zojuist de eerste namen van de line-up onthuld. Daarnaast heeft de organisatie aangekondigd dat het festival niet een dag, maar twee dagen zal duren. Dynamo Metalfest 2019 vindt plaats op vrijdag 19 en zaterdag 20 juli op de kunstijsbaan in Eindhoven.

De eerste namen op het affiche zijn: Arch Enemy, Airbourne, Carcass, Metal Church, Soulfly, Philip H. Anselmo & The Illegals, Armored Saint, Grand Magus, Tribulation, Jungle Rot en Baest. Binnenkort worden er meer namen bekendgemaakt.

Tickets voor Dynamo Metalfest zijn al in de voorverkoop en verkrijgbaar vanaf €28.50. Via deze link koop je tickets voor Dynamo Metalfest 2019.

Foto: Arch Enemy op Into The Grave door Tim van Veen

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefribs & Blues

MY BABY, LAURENCE JONES, KING KING EN MEER NAAR RIBS...Vandaag heeft het team achter het festival Ribs en Blues Raalte een groot...

Noorderslag/Eurosonic

LAATSTE NAMEN VOOR EUROSONIC NOORDERSLAG: O.A. DOUWE... Het programma voor de aanstaande editie van het showcase-festival Eurosonic...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.