Bevrijdingsfestival Limburg verhuist van Roermond naar Sittard

Bevrijdingsfestival Limburg
Bevrijdingsfestival Limburg verhuist van Roermond naar Sittard
Door MichaelaHendriksen op 11 december 2018 - 11:21 1 Het Bevrijdingsfestival Limburg verandert van locatie. Tijdens eerdere edities was het festival gevestigd in de binnenstad van Roermond, maar vanaf dit jaar verhuist het festival naar Sittard.

Sittard is gekozen door de stichting omdat ze daar meer kansen zien voor hun ambities met het Bevrijdingsfestival. Het festival willen ze verbinden met de binnenstad en evenemententerrein de Schootsvelden. Dit biedt meer ruimte voor podia en plekken voor inhoudelijke activiteiten.

Na 21 jaar neemt de festivalorganisatie afscheid van de jarenlange gastheer Roermond: "We nemen met pijn afscheid en we kijken dankbaar en tevreden terug op de mooie jaren die we in Roermond hebben mogen verblijven".

Binnenkort maakt de organisatie het gehele programma voor de editie van 2019 in Sittard-Geleen bekend. Ook de landelijke 'Ambassadeurs van de Vrijheid' zullen bekendgemaakt worden.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Kralingse Bos Festival

EERSTE NAMEN KRALINGSE BOS FESTIVAL: O.A. CRAIG...De eerste namen van het Kralingse Bos Festival zijn aangekondigd door...

Duizel in het Park

FESTIVAL DUIZEL IN HET PARK STOPT NA TIEN EDITIES Duizel in het Park groeide de afgelopen jaren uit van intiem buurtfeest tot...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.