Pinkpop in gesprek met Golden Earring en Rowwen Hèze over jubileumoptredens

Golden Earring Barry Hay
Pinkpop in gesprek met Golden Earring en Rowwen Hèze over jubileumoptredens
Door sjoertb op 03 januari 2019 - 11:20 1 In een interview met L1mburg Centraal heeft Pinkpop-baas Jan Smeets aangegeven dat het festival waarschijnlijk de komende jaren een paar weekenden zal opschuiven. Van oudsher vond het festival plaats in het Pinksterweekend. Dat weekend komt de aankomende jaren te vroeg in mei. Het tweede weekend van juni komt beter uit volgens Smeets. Amerikaanse artiesten zouden in mei vaak nog niet klaar zijn om naar Europa te komen.

Verder zijn er gesprekken met Golden Earring en Rowwen Hèze over optredens op de aankomende vijftigste editie van Pinkpop. Op de allereerste editie in 1970 trad Golden Earring ook op. Rowwen Hèze speelde vier keer eerder het festival.

Pinkpop vindt aankomend jaar plaats op 8, 9 en 10 juni in Landgraaf. Op het programma staan onder meer Fleetwood Mac, Mumford and Sons, George Ezra en Tenacious D. Tickets voor Pinkpop 2019 zijn hier verkrijgbaar vanaf 16 maart.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Vestiville

NIEUW FESTIVAL VESTIVILLE KOMT MET O.A. CARDI B,...De organisatie van Vestival komt aankomende zomer met een nieuw festival:...

Coachella news2

PROGRAMMA COACHELLA 2019 BEKEND: O.A. TAME IMPALA,... Vandaag is het festivalprogramma van Coachella 2019 onthuld. Childish...

REACTIES

geen avatar
do 03 jan 2019 11:54

eatsleeprave.. 't wordt dus gewoon weer kut en anders niet!

 -2

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.