Laatste naam Ik Zie U Graag 2019: Le Manou

Le Manou
Laatste naam Ik Zie U Graag 2019: Le Manou
Door MichaelaHendriksen op 08 januari 2019 - 11:47 1 Traditiegetrouw wordt de laatste plek voor het festival Ik Zie U Graag 2019 verloot onder de deelnemers van Poppunt. Uit meer dan 330 inzendingen heeft de Vlaamse band Le Manou de laatste plek op het affiche bemachtigd.

Le Manou maakt Franstalige muziek waarin de band lyrische-klassieke muziek met elektronische vibes combineert. De muziekstijl is goed terug te horen in nummers als 'Elle', 'Fling' en in de meest recente single 'Pour toi'. Afgelopen zomer stond de band nog op Gent Jazz Festival.

Ik Zie U Graag 2019 vindt plaats op 15 en 16 maart in Mezz te Breda met onder meer Tourist LeMC, The Sore Losers, Warhola, Ertebrekers en ToutVaBien. Tijdens het tweedaagse festival ligt de nadruk op de Belgische muziek-scene.

Tickets voor Ik Zie U Graag 2019 zijn verkrijgbaar vanaf €24.50 via deze link.
Mañana Mañana 2019 news

NIEUWE NAMEN VOOR MAÑANA MAÑANA: O.A. JANNA...Voor de aankomende editie van het festival Mañana Mañana zijn er nieuwe namen...

Di-rect

DI-RECT, BLØF, JETT REBEL EN MEER NAAR FESTIVAL... Van donderdag 29 tot en met zaterdag 31 augustus is de negende editie van het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.