Line-up van Central Park 2019 compleet met o.a Fata Boom, Tape Toy en Son Mieux

Son Mieux
Line-up van Central Park 2019 compleet met o.a Fata Boom, Tape Toy en Son Mieux
Door MichaelaHendriksen op 28 januari 2019 - 13:51 1 De line-up van Central Park 2019 is compleet! In november was al aangekondigd dat onder meer Kaiser Chiefs, BLØF, DI-RECT, Miss Montreal, De Jeugd van Tegenwoordig en Ronnie Flex een optreden zullen geven. Daar heeft de organisatie vandaag een schepje boven op gedaan.

Fata Boom, Tape Toy, Idaly, Son Mieux, Faces On TV en Three Little Clouds zijn toegevoegd aan de line-up. Klik hier voor de gehele line-up van Central Park 2019.

Central Park 2019 vindt plaats op 25 mei op de grasweides achter Strijkviertel te Utrecht. Dit jaar introduceert het festival ook hun nieuwe indoor podium 'Marquee'.

De reguliere voorverkoop voor Central Park start op vrijdag 1 februari om 12:00. Reguliere tickets zijn verkrijgbaar voor €42,35 en de vip-tickets kosten €107,85.

Wil je een mailtje ontvangen als de voorverkoop begint? Dat kan! Stel hier een reminder in voor Central park 2019

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Pinkpop 20194

KREZIP EN BRING ME THE HORIZON OP PINKPOP 2019Groot nieuws uit Landgraaf! Pinkpop bevestigt dat de line-up van de 50e...

Nordic Delight

KLANGSTOF, PHLAKE EN MEER VOOR NORDIC DELIGHT... Op zaterdag 20 april vindt er weer een nieuwe editie van Nordic Delight...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.