The Bruisers na 21 jaar terug in Europa voor The Sound Of Revolution

Dropkick Murphys Al Barr
The Bruisers na 21 jaar terug in Europa voor The Sound Of Revolution
Door sjoertb op 29 januari 2019 - 11:30 1 Het is inmiddels al 21 jaar geleden dat de Amerikaanse band The Bruisers in Europa optrad. Op de indoor-editie van The Sound Of Revolution in november geeft de punkband een exclusieve show.

The Bruisers stond aan de wieg van de Oi!-punkbeweging en was actief van 1988 tot 1998. Zanger Al Barr werd tegen het einde van die periode gevraagd om frontman te worden bij de bekende band Dropkick Murphys. Voor The Sound of Revolution komt The Bruisers weer even bij elkaar om oude tijden te doen herleven.

Eerder werd al bekend dat onder andere Bouncing Souls, Youth Of Today, Shelter, No Turning Back, The Last Resort, Outburst en Live By The Sword van de partij zijn op het festival.

Het festival wordt gehouden op 1 en 2 november in het Klokgebouw in Eindhoven. Tickets voor The Sound Of Revolution 2019 zijn hier verkrijgbaar.

Foto: Al Barr met Dropkick Murphys op Jera On Air door Jarka van der Veldennorth sea jazz

EERSTE 35 NAMEN NORTH SEA JAZZ 2019: O.A. LAURYN...De eerste 35 namen voor North Sea Jazz 2019 zijn vandaag bekendgemaakt. Onder...

TW Classic 2019

AFFICHE VAN TW CLASSIC 2019 COMPLEET MET O.A. ANOUK... Het festivalprogramma van TW Classic 2019 is helemaal rond. Eerder werd al...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.