Eerste namen van Misty Fields 2019 bekend: o.a. Sports Team en Claw Boys Claw

Sports Team
Eerste namen van Misty Fields 2019 bekend: o.a. Sports Team en Claw Boys Claw
Door Danique_MG op 20 februari 2019 - 10:01 1 De eerste lading met namen voor Misty Fields 2019 is bekendgemaakt. Dit zijn onder andere Together Pangea, Claw Boys Claw, Charlie Parr en de Engelse sensatie Sports Team.

De rest van de lijst bestaat uit Rizan Said, Sons, Frankie & the Witch Fingers, Gold Star, Slift, Real Derek en Steph Grace.

Muziek is het niet het enige waar het festival zich mee bezighoudt. Er zullen namelijk ook beeldende kunst, theater en documentaires aanwezig zijn. Het festival vindt plaats op 6, 7 en 8 september.

Weekendkaarten voor Misty Fields zijn nu te koop en de kosten bedraagt 42,50 euro. Een kaartje voor de vrijdag kost 20 euro en voor zaterdag 30 euro. Ben je juist geïnteresseerd in een kaartje voor zondag, dan ben je maar 5 euro kwijt. Meer informatie over de tickets kun je vinden op de website van Misty Fields.

Foto: Sports Team op Eurosonic Noorderslag door Anne-Marie KokMotel Mozaique

TIEN NIEUWE NAMEN VOOR MOTEL MOZAÏQUE: O.A. DONNA...De festivalorganisatie van Motel Mozaïque 2019 heeft zojuist tien nieuwe acts...

Rewire 2019

PROGRAMMA REWIRE 2019 COMPLEET MET O.A. JULIA HOLTER... Het festivalprogramma van Rewire 2019 is helemaal rond. De laatste 25 namen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.