Tribute To Woodstock eert o.a. Santana, The Who en Ten Years After (met Leon Lyens)

Sfeer festival natuur (Sziget)
Tribute To Woodstock eert o.a. Santana, The Who en Ten Years After (met Leon Lyens)
Door Danique_MG op 19 februari 2019 - 17:20 1 Woodstock, het bekende festival dat in de zomer van 1969 plaatsvond wordt op zaterdag 1 juni weer tot leven gebracht tijdens het Tribute to Woodstock festival. De beste tributes zullen er te zien zijn zoals Jimi Hendrix door Julian Sas en band, Satana door Santanico, The Band door Le Band, The Who door Substitue, Creedence Clearwater Revival door Callahan Clearwater Revival en Joe Cocker door Back On Track.

Wat opvallend is aan dit festival is de tribute aan Ten Years After door Hundred Seventy Split. De band krijgt namelijk ondersteuning van een originele lid, Leon Lyons, die in 1969 op Woodstock heeft gespeeld.

Naast de muziek biedt dit evenement ook een randprogramma aan met onder meer yoga-meditatie, bodypaint, cinema en een kunst expo. De flower power-decors, hippie merchandise en het love & pence-gevoel zal zeker niet missen op dit festival.

Tickets zijn verkrijgbaar via de site van Tribute To Woodstock. De Peace Pigeon/Vredesduif ticket (oftewel Early Bird) is tot en met 22 februari verkrijgbaar voor 22,69 euro. De reguliere tickets zijn vanaf 23 februari beschikbaar voor 29,50 euro.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Vestiville

TREY SONGZ, TYGA EN STEFFLON DON NAAR VESTIVILLE 2019Vandaag zijn er nieuwe namen voor de aankomende editie van VestiVille...

Mañana Mañana 2019 news

DARLYN, SURF AID-KIT, YAWNING MAN EN MEER NAAR... Voor de aankomende editie van het festival Mañana Mañana zijn er weer nieuwe...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.