Nieuw Friendly Fire festival Loose Ends krijgt bezoek van Sleaford Mods, Metz, Iceage en meer

Loose Ends Festival
Nieuw Friendly Fire festival Loose Ends krijgt bezoek van Sleaford Mods, Metz, Iceage...
Door RobZ op 27 februari 2019 - 22:58 1 Goed nieuws voor liefhebbers van gitaar, fuzz, punk en psych. Friendly Fire organiseert op de NSDM werf in Amsterdam een nieuw festival genaamd Loose Ends. Op zondag 23 juni is het zo ver.

De drijvende kracht achter Loose Ends is Jorinde Hiddema van Friendly Fire: “Er is een heel actieve scene van jonge liefhebbers van gitaarmuziek in de breedste zin van het woord. Het zijn genres die alive en kicking zijn en die een eigen huis verdienen. Op de NDSM-werf hebben we daar een perfecte locatie voor gevonden.” Ook Gruismeel, Melkweg, Left Of The Dial, Mondays, Loudmouth, Punk Pizza, Bad Vibrations (Londen) en Black Rice Booking zijn betrokken bij de organisatie.

Op de eerste editie van Loose Ends staan in ieder geval: Sleaford Mods, Fontaines D.C., METZ, ICEAGE, Sunflower Bean, Yak, Indian Askin, Sports Team, Drahla, Lewsberg, Iguana Death Cult, Korfbal, Personal Trainer, Charlie & The Lesbians, Ploegendienst en Real Farmer. Later worden er nog meer namen bevestigd. Peter Weening van Vera presenteert de mainstage van het festival.

Een festivalticket voor Loose Ends gaat 48,75 euro kosten. Er zijn early bird tickets te koop voor 38,85. De kaartverkoop start vrijdag 1 maart om 12:34. Via deze link koop je tickets voor Loose Ends 2019. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in.

Er zijn ook fysieke Loose Ends kaarten te koop bij Elpee in Groningen, Loudmouth in Utrecht en Skate Cafe in Amsterdam.Concert at SEA

NIEUWE NAMEN VOOR CONCERT AT SEA: O.A. NOEL...Op 27, 28 en 29 juli wordt de Brouwersdam omgetoverd tot het festival...

Rock Werchter 20192

GRETA VAN FLEET EN ROSALÍA ERBIJ VOOR ROCK WERCHTER De line-up van Rock Werchter begint al aardig vorm te krijgen, met namen als...

REACTIES

geen avatar
do 28 feb 2019 11:57

Rockingmonkey Tof Dit ! Goede line up en toffe muziek. Redelijk prijzig voor deze bandjes, maar ik ga denk ik wel een kaartje scoren .

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.