Eenvoudig een visum aanvragen voor festivals buiten de Europese Unie

Sfeer Sziget festival
Eenvoudig een visum aanvragen voor festivals buiten de Europese Unie
Door sjoertb op 28 februari 2019 - 16:27 1 Als je deze zomer graag naar een festival wilt in een land buiten de Europese Unie heb je wellicht een visum of reistoestemming nodig. Bij landen zoals de Verenigde Staten, Turkije, Canada, India, Egypte, Australië, China, Indonesië en Thailand is dit het geval.

In april vindt bijvoorbeeld Coachella plaats in Californië. Reizigers met de Nederlandse of Belgische nationaliteit hebben geen visum nodig indien ze voor een verblijf korter dan 90 dagen naar Amerika reizen. Wel is er in dat geval een ESTA USA nodig. Een ESTA online aanvragen is goedkoper en gemakkelijker aan te vragen dan een visum.

Op VisumBuitenland.nl kun je eenvoudig een visum, ESTA of eTA aanvragen. Per land kun je zien welke benodigde documenten er verwacht worden in het land waar je naartoe wilt. Je kunt er bijvoorbeeld een Visum Turkije regelen.



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Marco Borsato news

MARCO BORSATO, NIELS DESTADSBADER EN MEER VOOR...De Belgische festivals Lokerse Feesten en Suikerrock hebben Marco Borsato...

Zwarte Cross 2018 news

NIEUWE NAMEN VOOR ZWARTE CROSS 2019: O.A. MISS... De Zwarte Cross is een bizarre mix van motorcross, muziek, stunts, theater,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.