Venice toegevoegd aan line-up Live at Amsterdamse Bos 2019

Venice
Venice toegevoegd aan line-up Live at Amsterdamse Bos 2019
Door Brittneyverhage op 04 maart 2019 - 11:56 1 Venice is een Amerikaanse band bestaande uit de broers en neven Kipp, Mark, Michael en Pat Lennon. De Lennons brengen eigen composities in de stijl van de Eagles, Crosby, Stills, Nash & Young en Jackson Browne. De band werd opgericht in 1977 in Venice, een buurt in Los Angeles. Venice werd in Nederland in 1997 bekend dankzij een optreden in het radio- en tv-programma 2 Meter Sessies van Jan Douwe Kroeske.

Vandaag is bekendgemaakt dat Venice op 15 juni 2019 terugkomt naar Live at Amsterdamse Bos. De show van vorig jaar was een succes waardoor ze dit jaar weer optreden. Dit jaar komen ze met een nieuw album en klassiekers als ‘The Family Tree’ en ‘Ever and Ever’ op zak naar hun geliefde Amsterdam. Venice bracht recentelijk een nieuwe single ‘My Love Waits For Me’ uit.

Tickets voor het concert gaan in de verkoop op vrijdag 8 maart 2019 om 10:00 uur. Via deze link kan je tickets krijgen voor het concert van Venice. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop in gaat? Dat kan! Via deze link kan je een reminder instellen!Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefzomervreugde

BEN SIMS MET EXCLUSIEVE SET OP NIEUW ZOMERVREUGDE... Ben Sims , ookwel bekend onder zijn alias Ron Bacardi, draait op het nieuwe...

Music Meeting Festival news

EERSTE NAMEN VOOR MUSIC MEETING 2019 BEKEND De eerste namen voor het International Music Meeting Festival zijn zojuist...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.