Keith Flint van the Prodigy overleden; Shows Suikerrock en Lowlands op losse schroeven

review: The Prodigy - 11/12 - 013 The Prodigy
Keith Flint van the Prodigy overleden; Shows Suikerrock en Lowlands op losse schroeven
Door RobZ op 04 maart 2019 - 12:29 1 Erg verdrietig nieuws uit Engeland. Diverse Engelse media melden dat the Prodigy zanger Keith Flint is overleden (zie). Hij is vanochtend thuis gevonden. De politie is bij het huis aanwezig, maar het overlijden wordt niet als verdacht behandeld. Keith Flint is 49 jaar oud geworden.

The Prodigy had nog flinke tourplannen. In de agenda staan onder andere Suikerrock (eind juli) en Lowlands (midden augustus). Het is nog onbekend of deze optredens doorgang zullen vinden, al lijkt de kans niet groot.

Afgelopen december was The Prodigy voor het laatst in Nederland en België te zien. Toen stond de band in de Ziggo Dome en het Sportpaleis.

In een reactie op Instagram laat the Prodigy weten dat Keith Flint zelfmoord heeft gepleegd:Timboektoe news

TIMBOEKTOE OPENINGSFEEST MAAKT LINE-UP BEKEND MET...Het jaarlijkse Openingsfeest van Timboektoe, een strandpaviljoen aan de...

zomervreugde

BEN SIMS MET EXCLUSIEVE SET OP NIEUW ZOMERVREUGDE... Ben Sims , ookwel bekend onder zijn alias Ron Bacardi, draait op het nieuwe...

REACTIES

Avatar RobZ
ma 04 mrt 2019 13:02

RobZ Nee toch! RIP

 2
geen avatar
ma 04 mrt 2019 15:32

eatsleeprave.. Ik ben echt in shock! Deze held bracht de house aan de man, pracht clips. Paar maanden terug nog een top show gehad van ze!

Ik had dit zo niet zien aankomen man...

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.