SoccerRocker Festival krijgt bezoek van Roxeanne Hazes, Merol, Ploegendienst en meer

Roxeanne Hazes
SoccerRocker Festival krijgt bezoek van Roxeanne Hazes, Merol, Ploegendienst en meer
Door brittcrooswijk op 11 maart 2019 - 16:33 1 In de middag een voetbaltoernooi en in de avond een muziekfestival waar veel te onotdekken valt, dat is soccerRocker. Op zaterdag 15 juni vindt de negende editie plaats op Sportpark Drieburg in Amsterdam Oost.

SoccerRocker heeft nu een bijna complete line-up. Deze ziet er als volgt uit: Roxeanne Hazes, Merol, Thijs Boontjes Dans- en Showorkest, Ploegendienst, Karel, Stippenlift, Betonkust, Waltzburg, Les Robots, YĪN YĪN, Howrah, Anemone, Abdomen en BoterBoter. Rondom de wedstrijden zorgen DJ’s St. Paul, Duke John en Miss D'Issi voor de muzikale omlijsting.

Het muziekprogramma van het festival begint rond 17:00 en duurt tot ongeveer middernacht. Er zijn een zeer beperkt aantal Eearly Bird tickets beschikbaar voor €12,50. Reguliere kaarten voor het hele festival kosten €15,-. Kinderen tot en met 12 jaar en stadpashouders van de gemeente Amsterdam mogen gratis naar binnen. Een teamticket kost dit jaar 175,00. Festival is gratis toegankelijk voor de deelnemende teams.

De verkoop van reguliere festivaltickets begint maandag 18 maart om 12.00 uur. De verkoop van toernooitickets (M/V) begint eveneens maandag 18 maart om 12.00 uur. Een ticket voor het SoccerRocker Festival koop je via deze link.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier een ticketreminder in.WAVES

VIJF NAMEN ERBIJ VOOR NIEUW FESTIVAL WAVES MET O.A....Het nieuwe festival op Texel, WAVES, is bedacht door Olympisch- en...

Nirwana Tuinfeest

NIRWANA TUINFEEST PRESENTEERT ZONDAG PROGRAMMA (O.A.... Nirwana Tuinfeest heeft het volledige programma voor de zondag bekend...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.