Vestrock strikt White Lies, Bizzey, Mental Theo, Frans Bauer en meer

Vestrock
Vestrock strikt White Lies, Bizzey, Mental Theo, Frans Bauer en meer
Door RobZ op 18 maart 2019 - 10:43 1 Een lekker divers nieuw rijtje namen voor Vestrock. Het Zeeuwse festival krijgt op hun jubileumeditie op 31 mei, 1 en 2 juni 2019 bezoek van: White Lies, Frans Bauer, Bizzey, Mental Theo, Famke Louise, King Kong Company, Merol, Moncrieff, Evil Invaders, Fata Boom, Nona en Rave van Fortuin.

Eerder werden al onder andere Nothing But Thieves, Kaiser Chiefs, Triggerfinger, Gers Pardoel en Black Honey voor Vestrock aangekondigd. Hier vind je al onze Vestrock 2019 informatie.

Vestrock, dat bekend wil als het festival van de vriendschap, is een intiem driedaags festival op het eiland in de stadsgracht van de middeleeuwse historische vestingstad Hulst (Zeeuws-Vlaanderen). Wat in 2010 begon als een kleinschalig evenement is uitgegroeid tot een driedaags onafhankelijk kwaliteitsfestival dat rock, pop en danceliefhebbers uit heel Nederland en België trekt, maar wat nog steeds haar vriendelijke en intieme karakter heeft weten te behouden. Naast grote pop en rocknamen programmeert Vestrock ook intieme optredens in de St. Willibrordusbasiliek en is er een onderwijs- en theaterprogramma genaamd Vestrock University. De zondag van Vestrock staat in het teken van de jongere bezoeker.

De kaartverkoop van Vestrock 2019 is al bezig. Een dagkaart voor Vestrock vrijdag of zaterdag kost je 52,50 euro en voor 67,50 euro ben je zowel vrijdag als zaterdag onder de pannen. Voor 15 euro maak je gebruik van de Vestrock campging en Vestrock Junior op zondag is voor 27,50 euro te bezoeken.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefLowlands 2019

JAMES BLAKE NAAR LOWLANDSDeze week maakt A Campingfight to Lowlands Paradiso elke dag een nieuwe naam...

dranouternews2.jpg

NIEUWE NAMEN VOOR DRANOUTER MET ONDER MEER TOM ODELL... Festival Dranouter heeft nieuwe namen weten toe te voegen aan het affiche....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.