Winnen: 2x2 kaarten voor Vestrock 2019 met o.a. Nothing But Thieves en White Lies

Nothing But Thieves
Winnen: 2x2 kaarten voor Vestrock 2019 met o.a. Nothing But Thieves en White Lies
Door sjoertb op 19 maart 2019 - 10:11 1 Gister werd er weer een lekker divers nieuw rijtje namen voor Vestrock bekendgemaakt. Op de jubileumeditie van het Zeeuwse festival komen ook o.a. White Lies, Frans Bauer, Bizzey, Mental Theo, Famke Louise, Merol, Fata Boom en Nona. Eerder werden al onder andere Nothing But Thieves, Kaiser Chiefs, Triggerfinger, Gers Pardoel en Black Honey aangekondigd.

Zou je het festival graag meemaken? Dat kan! Festivalinfo mag namelijk 2x2 tickets weggeven! Vestrock 2019 vindt plaats van 31 mei tot en met 2 juni.

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit festival wil. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het festival. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Vestrock 2019'.

Deze winactie loopt tot en met 25 maart.Lowlands 2019

WEER EEN NIEUWE NAAM VOOR LOWLANDS 2019: THE VACCINES Vandaag is er weer een nieuwe naam bijgekomen voor A Campingfight to Lowlands...

Zandstock

EERSTE NAMEN VOOR ZANDSTOCK (O.A. NIELSON, DOUWE BOB... Zandstock heeft de eerste namen voor de komende editie bekend gemaakt. De...

REACTIES

geen avatar
wo 27 mrt 2019 08:50

marmotje Festivalinfo bedankt voor de kaarten! Superblij mee!!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.