Rüfüs Du Sol live op NSDM tijdens Amsterdam Dance Event

ADE Amsterdam Dance Event
Rüfüs Du Sol live op NSDM tijdens Amsterdam Dance Event
Door Brittneyverhage op 20 maart 2019 - 11:06 1 Rüfüs Du Sol verbindt met hun meeslepende geluid de samenwerking van live performance en elektronische muziek. Het indie-dance trio uit Australië laat over de hele wereld het publiek uit hun dak gaan. ‘Atlas’, het debuutalbum van Rüfüs Du Sol, stond in 2013 op nummer 1 in de charts van hun thuisland Australië.

Eerder stonden ze ook in de in de Melkweg. Tijdens Amsterdam Dance Event, het grootste dancefestival van de wereld, krijgen Nederlandse fans dit jaar de kans om een bijzondere instrumentale live act van Rüfüs Du Sol mee te maken. De show vindt donderdag 17 oktober plaats op NDSM Loods in Amsterdam-Noord. Tickets kosten 17,50 in de early bird verkoop. De reguliere ticketprijs is 25 euro.

Tickets voor het festival gaan in de verkoop op vrijdag 22 maart 2019 om 10 uur. Via deze link kan je tickets kopen voor het festival. Wil je een reminder ontvangen als de tickets in de verkoop gaan? Dat kan! Via deze link kan je instellen dat je een email ontvangt als de kaartverkoop in gaat.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Lowlands 2019

OOK LIL UZI VERT NAAR LOWLANDSDit jaar vindt de 26e editie van Lowlands festival op evenemententerrein...

Alcest

EERSTE NAMEN INTO THE VOID FESTIVAL AANGEKONDIGD... De 7de editie van Into The Void komt er aan op 18 en 19 oktober. Het festival...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.