Young Marco, Orpheu The Wizard, Deniro en meer naar The Crave Festival 2019

The Crave Festival
Young Marco, Orpheu The Wizard, Deniro en meer naar The Crave Festival 2019
Door sjoertb op 21 maart 2019 - 11:54 1 Van 31 mei tot en met 2 juni is Den Haag in de ban van The Crave Festival. Vandaag is onthuld dat Young Marco, Orpheu The Wizard, Deniro en Animistic Beliefs komen optreden en dat er showcases van internationale partijen als Cultivated Electronics, Percolate London, Creme Organization en underground platform Submarine bij te wonen zijn.

Eerder was al bekend dat onder meer Len Faki, DVS1, Helena Hauff, Antal, Eris Drew en Gesloten Cirkel LIVE van de partij zijn. Op negen locaties waaronder het Zuiderpark, de Grote Markt en het Paardcafe is er veel te zien en mee te maken.

Na de festivalactiviteiten overdag kan er op zaterdagnacht ook nog doorgedanst worden bij de Afterhours in PIP en Het Magazijn. Onder meer DJ TLR, Lake Haze, Deirdre Direktor, Lenson, Gustav Goodstuff, Ekman, DjRUM, DJ Python, Egyptian Lover en Claire Morgan zijn erbij.

Tickets voor The Crave Festival zijn verkrijgbaar via de website van het festival.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bevrijdingsfestival Overijssel news

LINE-UP VOOR BEVRIJDINGSFESTIVAL NIJMEGEN BEKEND O.A...Op 5 mei vinden er door heel Nederland Bevrijdingsfestivals plaats. Zojuist...

Stoppelhaene

EERSTE NAMEN STÖPPELHAENE RAALTE: O.A. WITHIN... De eerste namen voor Stöppelhaene 2019 zijn bekend. Donderdagavond 29...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.