Nieuwe namen voor Festival Dranouter o.a. The Kooks en Zwangere Guy

The Kooks
Nieuwe namen voor Festival Dranouter o.a. The Kooks en Zwangere Guy
Door Brittneyverhage op 27 maart 2019 - 14:09 1 Het Dranouter Festival ontstond in 1975 vanuit de toenmalige toonaangevende folkclub “De Zon”. Het eerste festival was een ééndaags gebeuren op de speelplaats van de toenmalige jongensschool. Er speelden acht groepen en er waren een driehonderdtal toeschouwers. In 30 jaar is het festival gegroeid tot 4 dagen en 7 podia. Dit jaar vindt het festival plaats op 2,3,4 augustus.

Eerder waren bekendgemaakt dat Black Box Revelation, Jasper Steverlinck en Mooneye op het festival staan. Vandaag is bevestigd dat The Kooks, Zwangere Guy, La Brass Banda, Jan De Wilde, Lenny & De Wespen, Lieven Tavernier, Black Flower en Sarah Jane Scouten, Myrdinn & Imre, Naragonia Quartet, Hot Griselda, De Garre van Kornee en Ethno Flanders aan de line-up toegevoegd zijn. Hier vind je een complete lijst van alle bevestigde namen voor Folkfestival Dranouter 2019.

Tickets voor het festival zijn reeds in de verkoop gegaan. Via deze link kan je tickets kopen. Een passe-partout kost je 130 euro. Dagtickets gaan over de toonbank voor 78 euro.
Parkpop Saturday Night 2019 news5

EERSTE NAMEN VOOR PARKPOP BEKEND O.A. ILSE DELANGE...Parkpop is the pride of The Hague. Parkpop vindt plaats op zondag 30 juni...

Freshtival 2019 news

FRESHTIVAL PAKT UIT MET ONDER ANDERE JASON DERULO EN... Freshtival in Enschede heeft in één keer de volledige line-up bekend gemaakt...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.