Eerste namen voor Afro-Latino Festival in België met o.a. Luis Fonsi

Luis Fonsi news_groot
Eerste namen voor Afro-Latino Festival in België met o.a. Luis Fonsi
Door Cartman91 op 29 maart 2019 - 11:59 1 Het Belgische Afro-Latino festival heeft voor de komende (21e) editie de eerste namen bekend gemaakt. Tot deze namen behoren Luis Fonsi, Farruko, Morgan Heritage, Puri, Rakka, Hakimm & J. Roots, Mon Laferte, Sauti Sol, Anderson Balbino, Drigao, Lengah, LA-33, Vieux Farka Toure, Black Frank en Uphill Sound.

Luis Fonsi haalde (samen met Daddy Yankee) met Despacito een mega-hit, dit nummer was ook het eerste nummer dat de 6 miljard views op Youtube haalde.

Tevens heeft het festival er een vierde podium erbij: de GOAT Stage. Na het wegvallen van het GOAT Urban Festival is besloten om het genre van het festival te behouden en dit een podium te geven op het Afro-Latino festival.

Tickets voor dit festival zijn tussen 29 maart en 30 april voor een gereduceerde prijs te verkrijgen. Zo kost een vrijdagticket 40 euro, een kaartje voor de zaterdag 50 euro, de zondag 30 euro en een combiticket 85 euro (prijzen inclusief servicekosten). Vanaf 1 mei zijn de tickets voor de normale prijs verkrijgbaar.

Afro-Latino festival wordt tussen 12 en 14 juli gehouden in Festivalpark Berkenbroek te Bree in België.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefJera On Air 2019 news

DERTIEN NIEUWE NAMEN ERBIJ VOOR JERA ON AIR O.A....Het Limburgse Jera On Air heeft vandaag 13 nieuwe namen aan de line-up...

Alain Clark

EERSTE NAMEN SOUL LIVE FESTIVAL BEKEND O.A. ALAIN... De eerste namen van de line-up van Soul Live Festival zijn zojuist bekend...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.