Folkrockband Bear's Den naar Lowlands 2019

Bear's Den
Folkrockband Bear's Den naar Lowlands 2019
Door sjoertb op 02 april 2019 - 10:58 1 Na de afzeggingen van gisteren wordt er vandaag gewoon weer een naam toegevoegd aan het festivalprogramma van A Campingflight to Lowlands Paradise 2019. Bear's Den mag de banjo en de gitaren in augustus inpakken en afreizen naar Biddinghuizen. De folkrockband weet te beroeren met zware onderwerpen als ziekte, eenzaamheid en de dood.

Denzel Curry, Clairo en Joji moesten gisteren helaas geschrapt worden uit de line-up. Alle drie focussen ze in augustus op shows in de Verenigde Staten.

Eerder zorgden onder meer Franz Ferdinand, The National, The Streets, Tame Impala, The Good, The Bad & The Queen, New Order, Twenty One Pilots, Ziggy Marley en Ronnie Flex er al voor dat het festival compleet uitverkocht raakte.

A Campingflight to Lowlands Paradise 2019 vindt plaats van 16 tot en met 18 augustus in Biddinghuizen.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Sziget 2019

27 ELEKTRONISCHE ACTS VOOR SZIGET 2019 OP HET...Sziget Festival maakt een nieuwe lijst namen bekend voor één van haar...

Lowlands 2019

DRIETAL AFZEGGINGEN VOOR LOWLANDS; DENZEL CURRY,... Lowlands Festival maakt zojuist bekend via Facebook dat er drie afzeggingen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.