Eerste namen voor Big Rivers festival met o.a. Maan en The Kik

Maan
Eerste namen voor Big Rivers festival met o.a. Maan en The Kik
Door Cartman91 op 03 april 2019 - 12:08 1 Het gratis toegankelijke Dordtse festival Big Rivers heeft de eerste namen bekend gemaakt.

Dit zijn Maan, The Kik, Noble, Pert Near Stone, Anemone, Hausmagger, De Bommelband, Zuco 103, The Ultraverse, Vokatus, Skeftum, Evil Empire Orchestra, River Zydeco Band, Scotch the Band, Stadt, Montis, Goudsmit & Directie, Joris Linssen & Caramba en Drums United & Artvark.

Als tribute-acts zijn Tim Akkerman, The Bits, Reverend Bart, Leif de Leeuw en aMeeZing opgetrommeld. Tim Akkerman kennen we natuurlijk als voormalig frontman van Di-rect, maar tegenwoordig staat hij vaak als tribute-act van Bruce Springsteen op het podium onder de noemer 'Tim Akkerman sings The Boss. The Bits is een Beatles tribute, Reverend Bart speelt The Blues Brothers en Leif de Leeuw doet The Allman Brothers.

Hoewel het festival gratis is, wordt er wel om een donatie gevraagd middels een crowdfunding-actie om de financiering voor de organisatie van het festival rond te krijgen. Het streefbedrag is 15.000 euro, momenteel staat de teller op ongeveer 20% van het bedrag. Bij een donatie steun je niet alleen het festival, maar maak je ook kans op prijzen aangeboden door diverse lokale ondernemers. Een donatie kan je via deze site doen.

Big Rivers vindt van 12 t/m 14 juli plaats in de binnenstad van Dordrecht.WiSH Outdoor

ONDER ANDERE GUUS MEEUWIS, HANS KAZAN EN KRAANTJE...Er zijn nieuwe namen aangekondigd voor het WiSH Festival. Het festival vindt...

Lowlands 20197

RAPPER ARES VOLGENDE LOWLANDS TOEVOEGING De Nederlandse rapper Ares is de volgende in de lijst der dagelijkse...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.