Eerste namen voor gratis(!) Rotterdam Unlimited o.a. The New Power Generation, Femi Kuti en Frenna

the new power generation
Eerste namen voor gratis(!) Rotterdam Unlimited o.a. The New Power Generation, Femi...
Door brittcrooswijk op 03 april 2019 - 16:19 1 Rotterdam Unlimited heeft de eerste lichting namen bekend gemaakt voor de vrijdag- en zaterdagprogrammering van het Hofplein. Het festival pakt uit met een mix van internationale en nationale acts.

De eerste namen voor het festival op vrijdag 26 juli zijn Orkesta Mendoza en KD Soundsystem. Op zaterdag 27 juli is ook KD Soundsystem aanwezig samen met Femi Kuti,Frenna & 777 Band en met als afsluiter The New Power Generation .

Rotterdam Unlimited vindt plaats van 23 t/m 27 juli en bevindt zich op locaties als het Hofplein, het Stationsplein en het Schouwburgplein. Het festival is uitgegroeid tot het grootste straatfestival van Europa waar vele culturen samenkomen. Het centrum van Rotterdam wordt 5 dagen lang gehuld in exotische sferen waar het publiek gratis toegankelijke concerten dansdemo's, parades en feesten kan beleven.
Snapped Ankles

NIEUWE NAMEN VOOR FUZZ CLUB EINDHOVEN (O.A SNAPPED...In 2018 organiseerde het in Londen gevestigde label Fuzz Club, in...

Graspop 2019

GRASPOP MAAKT LAATSTE NAMEN BEKEND O.A. MET... Graspop heeft zojuist de laatste namen voor de komende editie bekend gemaakt....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.