Winnen: 2x2 kaarten voor Motel Mozaïque 2019

review: Motel Mozaique 2017 - Zaterdag Weyes Blood
Winnen: 2x2 kaarten voor Motel Mozaïque 2019
Door sjoertb op 09 april 2019 - 13:12 1 Motel Mozaïque vindt dit jaar plaats op 18, 19 en 20 april en is een ode aan de verwondering en de stad Rotterdam. Begin het festival met een chille electro-R&B-sound en eindig hem ver na middernacht op een jungle garagefeest. Laat je gidsen door de stad, slaap in het Art Motel, doe mee met performance art en zie een adembenemende dansvoorstelling.

Dit jaar zijn er meer dan 100 concerten, performances, guided tours en expo’s van internationale en nationale artiesten waaronder De Likt, Jungle By Night, Winne, Panda Bear, Apparat, Melanie De Biasio, Grandbrothers & Ensemble, Fontaines D.C. en Altin Gün.

Zou je het festival graag meemaken? Dat kan! Festivalinfo mag namelijk 2x2 tickets weggeven!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit festival wil. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het festival. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Motel Mozaïque 2019'.

Deze winactie loopt tot en met 15 april.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefJulia Jacklin

AUSTRALISCHE SINGER-SONGWRITER JULIA JACKLIN NAAR...Vandaag is onthuld dat Julia Jacklin naar Biddinghuizen komt in augustus...

Sfeer Sziget

NIEUW MEERDAAGS INTERNATIONAAL FESTIVAL IN... Op 30 en 31 augustus vindt er een nieuw festival plaats in Groningen. Het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.