Spice Girl Melanie C en Sink The Pink naar Milkshake Festival

Melanie C Sink the Pink
Spice Girl Melanie C en Sink The Pink naar Milkshake Festival
Door xingan op 16 april 2019 - 16:34 1 Spice Girl Melanie C komt met Sink The Pink naar Milkshake Festival. Op zondag 28 juli brengen zij alle grote hits van The Spice Girls in een voor Nederland uniek optreden. De show van Mel C en Sink The Pink is onderdeel van een wereldwijde tournee langs allerlei Pride Festivals komende zomer. De gelegenheidsformatie is voor het eerst te zien op 21 juni in Sao Paulo en gaat vervolgens naar Bristol, Amsterdam, Stockholm, Brighton, Margate, Belfast en Dublin.

Verder kondigt Milkshake ook de komst van Honey Dijon en Merol aan. Honey Dijon (voorheen bekend als Miss Honey Dijon) is een Amerikaanse dj, producent, elektronische muzikant en mode-icoon. Ze is geboren in Chicago en woont in New York City. Ze trad op in clubs, kunstbeurzen, galeries en mode-evenementen wereldwijd. Bekend om het zich niet houden aan een bepaald genre, is Honey Dijon bekend voor het samenstellen van eclectische sets.

De kaartverkoop van Milkshake festival is al begonnen. Een weekendticket kost je 88,70 euro. Voor een dagticket ben je 52,70 euro kwijt. Via deze link koop je tickets voor Milkshake Festival 2019.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Stadspark Live

STADSPARK LIVE MAAKT INE-UP COMPLEET MET ARJEN...In het Stadspark in Groningen vindt aankomende zomer een nieuw festival...

ribs & Blues

RIBS & BLUES MAAKT NIEUWE NAMEN BEKEND O.A. FLAVIUM... Er zijn nieuwe namen bekendgemaakt voor het Ribs & Blues Festival in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.