FeelGood Festival terug in Podium Victorie met o.a. 3 Point Landing en Charmless I

3 Point Landing (foto door Sjoert Bakker)
FeelGood Festival terug in Podium Victorie met o.a. 3 Point Landing en Charmless I
Door sjoertb op 02 mei 2019 - 12:11 1 Sinds 2003 zet Stichting FeelGood zich in om muziekinstrumenten beschikbaar te maken voor onder meer zorginstellingen, asielzoekerscentra, scholen voor speciaal onderwijs en logeerhuizen in de regio.

Jaarlijks wordt het FeelGood Festival georganiseerd om geld op te halen voor de doelen die de stichting steunt. Deze zomer is het festival terug op de locatie waar het allemaal begon. In het Alkmaarse Podium Victorie wordt het festival op zondag 23 juni gehouden. Acht uur lang kunnen bezoekers genieten van een gevarieerd muziekprogramma verdeeld over twee podia.

Op het programma staan onder andere 3 Point Landing, Charmless I, Open Fire, Los Otros Pendejos, Ralph de Jong & Friends, Dark Rosie en 21 Grams.

Tickets voor FeelGood Festival 2019 zijn hier verkrijgbaar.




Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bevrijdingsfestival Overijssel news

VIER DE VRIJHEID: OVERZICHT VAN BEVRIJDINGSFESTIVALS...Zoals ieder jaar vinden er op Bevrijdingsdag, de dag waarop we sinds 1945...

Lowlands 2019

NIEUW OP DE LINE-UP VAN LOWLANDS 2019: VLAAMSE... Vandaag is er weer een nieuwe artiest bevestigd voor het festivalprogramma...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.