Haags talent presenteert zich op Parkpop

Parkpop sfeer
Haags talent presenteert zich op Parkpop
Door xingan op 08 mei 2019 - 11:16 1 Parkpop vindt plaats op zondag 30 juni 2019 in het Zuiderpark in Den Haag. Als een van de grootste gratis toegankelijke festivals van Europa presenteert Parkpop jaarlijks artiesten vanuit de hele wereld in het Haagse Zuiderpark. Musicon, Popradar, PIP, GUAP, Stichting Aight, Submarine Den Haag en Cultuurschakel slaan de handen ineen en vullen vijf podia met opkomend cultureel talent uit Den Haag.

Op het Haagse podium presenteren Musicon en Popradar een aantal acts die op het punt van doorbreken staan: Callkoen, 54 GANG, Machine Makes Man, The Mighty Breaks, Supersonic Blues, AVA NOVA, Mamihlapinatapai, Orange Grove en F1rstman.

YourStage sluit het schooljaar af op Parkpop. In de circustent laten middelbare scholieren van alle scholen in Den Haag zien hoeveel talent ze in huis hebben. Alle podiumkunsten komen voorbij: musical, bands, rappers, singer-songwriters en dans.

Het platenlabel Antilounge bestaat al sinds 2003 en richt zich op vooruitstrevende, elektronische Haagse artiesten. Genres zoals electro, jungle, instrumentale hiphop, juke, industrial, tekno, grime, breakcore, bassline, worldcore, IDM, garage, noise drones en terrorsalsa.

In de I Love Hiphop vindt de halve finale van de grootste breakdance competitie voor de jeugd van Nederland, de Nederlandse Breaking League (NBL), plaats. Tijdens deze Grand Slam strijden de dansers om een plaats bij de beste 8 van hun categorie. Na de battles zijn er optredens van Hermes Barzelini, LionL Liyagi, LA Santana, Large, Djesco en Pinas. De winnaar van ‘Agga’s Best’ maakt de line-up compleet.

Cultuurschakel zorgt ook dit jaar weer voor een Haags tintje op Parkpop, met People Stage. Cultuurankers en culturele organisaties selecteerden de talenten uit hun netwerk in heel Den Haag, wat samenkomt op dit podium.

De komende maand wordt de volledige programmering van de twee hoofdpodia en het Haags Veld bekendgemaakt. Parkpop vindt plaats op zondag 30 juni en is gratis te bezoeken. Onder andere Ilse deLange, Maan, Walk Off the Earth en Ronnie Flex zijn op Parkpop 2019 te zien. Hier vind je al onze Parkpop 2019 informatie.Suikerrock 2019 news

NIEUWE NAMEN VOOR SUIKERROCK O.A DIMITRI VEGAS &...Suikerrock Festival heeft zojuist nieuwe namen bekend gemaakt. Hiermee is de...

LeffingeLeuren 2019

LEFFINGELEUREN KOMT MET ZEVEN NIEUWE NAMEN MET O.A.... Het Belgische Leffingeleuren heeft zeven namen bekend gemaakt voor de komende...

REACTIES

geen avatar
wo 08 mei 2019 15:05

eatsleeprave.. Dat wordt dus ontzettend kut.

 -4
Avatar deHertog
wo 08 mei 2019 21:10

deHertog Ga er zelf staan dan

 0
geen avatar
do 09 mei 2019 16:02

eatsleeprave.. Kom op ze hebben toch echt een kut line up?Op 1 beetje blues zangeres na wellicht... Maar noem mij 1 goede naam?Voor het grootste gratis popfestival in de wereld, athans dat zeiden ze zelf he.
Ik heb geen band, al had ik die wel, dan moest ik er wel een zangers bij hebben. Ik kreeg hier minnen voor dat verhaal van meer vrouwen quota dat was al veel langer bezig. Bron voor jullie;https://www.nu.nl/festival/5869086/waarom-een-spaans-festival-een-vrouwenquotum-introduceert.html?redirect=1 En als ik als man zou willen optreden, moet ik rapper zijn, want dat is etnischer. Vond het al zo raar vrijwel nergens meer rock, rock vinden ze witte mannen muziek en niet links genoeg. Bullshit natuurlijk. Z'n Aafke Romein wil zelf meer boekingen, kan er zelf helemaal niets van. Ronde krijgt maar een podium zo vals als de nacht, echt iedereen vind dat! Maar goed als je dan toch nog meer wil afzakken be my guest, ben al zat uitgeweest en mijn weekenden zijn al erg vol. Ze zoeken het maar uit, zoek wel goede concerten uit al is het 30 graden!

 -2
Avatar pijnacker
do 09 mei 2019 22:38

pijnacker Je krijgt voor ieder bericht minnen knul

 0
geen avatar
vr 10 mei 2019 05:21

eatsleeprave.. Ja, nu weet ik ook van wie. ;-) Knul, heb niet met je geknikkerd he! Zegt veel over de inhoud, minnen geven om het minnen geven, dan moet men veel frustraties haben hahaha. Ik heb alweer goede tips gehad met mooie concerten, je moet alleen veel beter zoeken, meer en veel verder reizen, maar dan heb je wel wat. En hele kleine underground festivalletjes, ja heel soms bestaan ze nog wel. Die staan hier geen eens.

 -3
Avatar deHertog
vr 10 mei 2019 14:02

deHertog ESR is de boze witte man onder de festivalgangers

 1
geen avatar
za 11 mei 2019 01:04

eatsleeprave.. Ik ben blij! Maar wie zegt dat ik wit ben? Ik vind dit racisme! Iemand aanspreken op kleur! Als je goed leest, zie je dat het mij verder niet boeit, en ik dit jaren terug al aan heb zien komen...Maar ja, sommige zijn nou eenmaal zwart kijkers....

 -2
Avatar TAOS
zo 12 mei 2019 09:50

TAOS Deze aankondigingen zijn grotendeels randprogramma. Zijn nog maar vier namen bekend van de algehele programmering. Ik vind persoonlijk dat Haagse podium nog vrij 'rockbands' georiënteerd (Supersonic Blues, Callkoen, Machine Makes Man, Mighty Breaks, Orange Grove). Wat overigens totaal niet slecht is. Overigens de toevoeging van Antilounge op Parkpop is best interessant.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.