Winnen: 2x4 festivalkaarten voor Mañana Mañana 2019 (inclusief camping)

Manana Manana persfoto
Winnen: 2x4 festivalkaarten voor Mañana Mañana 2019 (inclusief camping)
Door sjoertb op 09 mei 2019 - 10:451In juni landt het festival Mañana Mañana bij Kasteel Vorden. Vier dagen kun je er genieten van live muziek en theater verspreid over zeven podia in de bossen en het kasteel. Onder andere Stephanie Struijk, Robin Borneman, Tape Toy, Boogie Beasts, Fata Boom, The Calicos en Nona treden er op. De festivaldagen worden afgesloten met gezellige kampvuren en afterparty's.

Zou je het festival graag meemaken? Dat kan nu samen met je vrienden! Festivalinfo mag namelijk 2x4 tickets weggeven (inclusief camping)! Mañana Mañana 2019 vindt plaats van 13 tot en met 16 juni.

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit festival wil. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het festival. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Mañana Mañana 2019'.

Deze winactie loopt tot en met 15 mei.
Arie Koomen

NIEUW COMEDYPROGRAMMA OP ZWARTE CROSS MET O.A. ARIE...Voor de aankomende editie van de Zwarte Cross is er zojuist een nieuw podium...

Breda barst

GRATIS FESTIVAL BREDA BARST KOMT MET LINE-UP... Breda Barst vindt plaats op 14 en 15 september en staat garant voor twee...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.