Festivaltips voor aankomend weekend: o.a. London Calling en Sniester Festival

Parkpop sfeer
Festivaltips voor aankomend weekend: o.a. London Calling en Sniester Festival
Door sjoertb op 23 mei 2019 - 14:20 1 Aankomend weekend worden er weer een hoop festivals gehouden. Wil je dit weekend nog last minute op stap? Wij hebben een selectie van een aantal festivals gemaakt. Van London Calling in Amsterdam tot het Sniester Festival in Den Haag. We hebben hieronder een aantal festivaltips op een rijtje gezet.

London Calling
24 + 25 mei, Amsterdam

Het tweejaarlijkse indoorfestival in de Amsterdamse Paradiso begon in 1992 als showcasefestival voor veelbelovend talent uit de UK. Inmiddels is het een festival voor alternatieve muziek wereldwijd. Dit jaar staan onder meer Still Corners, Tropical Fuck Storm, Priests, Anemone, en Another Sky op het programma.

Meer informatie via: London Calling

Sniester Festival
24 t/m 26 mei, Den Haag

Het Sniester Festival beperkt zich niet tot een genre, op dit festival kan je genieten van rustige akoestische muziek tot keiharde metal zowel van oudgedienden als aanstormend talent. Dit jaar op het podium onder meer Tim Knol, Jacco Gardner, Splendid, Weval, Mozes And The Firstborn, Sons, The Grand East, Jo Goes Hunting, Starfish en EUT.

Meer informatie via: Sniester Festival

Pitfest
24 + 25 mei, Erica

De vierde editie van Pitfest, de enige metal, punk en hardcore festival van boven de rivieren. Op het affiche staan o.a. Asphyx, Discharge, The Varukers, Teethgrinder, Malignant Tumour, Integrity en Vitamin X.

Meer informatie via: Pitfest

Pop On Top
25 + 26 mei, Valkenburg

Pop On Top vindt plaats in het Kuurpark op de top van de Cauberg in het pittoreske Valkenburg aan de Geul. Tijdens de komende editie staan onder andere Kaiser Chiefs, Bløf, Memphis Maniacs, Navarone, The Partysquad, Nielson en Diggy Dex op het podium.

Meer informatie via: Pop On Top

Festival TREK
23 t/m 26 mei, Maastricht

Rondreizend foodtruck festival TREK staat dit weekend in Maastricht geparkeerd. Bezoekers kunnen bourgondisch genieten van gevarieerde gerechten en hapjes uit alle windstreken van de wereld. Naast al het lekkers kan je ook genieten van muzikale optredens, theater en kleinkunst. Toegang tot dit festival is gratis!

Meer informatie via: Festival TREK

Klomppop Festivalweekend
24 t/m 26 mei, Ovezande

Straatfestival Ovezande en Klomppop hebben in het verleden de handen ineen geslagen en hebben er één festival van gemaakt: Klomppop Festivalweekend. Zo hopen ze in een klap meer bezoekers te trekken. Dit jaar spelen o.a. Claw Boys Claw, Fresku, Tim Knol, Indian Askin, De Raggende Mannen, Blaas of Glory, Sons, Maan en Tape Toy.

Meer informatie: Klomppop Festivalweekend

Volledig overzicht
Natuurlijk kun je onze festivalagenda raadplegen voor het complete aanbod.Pinkpop 2019

DAVID LEE ROTH (FRONTMAN VAN HALEN) NAAR PINKPOP 2019 David Lee Roth , de frontman van de band Van Halen heeft aangekondigd dat...

Lowlands 2019

BRITSE SINGER-SONGWRITER NAO VERKLAPT HAAR KOMST... We hebben zojuist weer een artiest van het programma van Lowlands te horen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.