Parkpop maakt programma compleet met o.a Jett Rebel, Waylon en Frenna

Waylon
Parkpop maakt programma compleet met o.a Jett Rebel, Waylon en Frenna
Door xingan op 29 mei 2019 - 11:28 1 Vandaag maakt het Parkpop festival het volledige programma van zondag 30 juni bekend. Ook Waylon, Jett Rebel, Kovacs, Frenna en Nona treden op tijdens de 39e editie van Parkpop The Hague.

De reeks maakt de eerder aangekondigde hoofdpodia programmering compleet bestaande uit Ilse DeLange, Ronnie Flex & Deuxperience, Walk off the Earth, Maan en Parkpop Roots met Blackbird & Judy Blank. Ook zijn nieuwe namen toegevoegd aan het Haags Veld. PIP en Submarine hebben de koppen bij elkaar gestoken voor een muziekaal programma op het Haags Veld Parkpop en presenteren de nieuwste releases van antilounge met: Charly & Gallus, Marric, Rowine, StellariaNemorum, Zoe Reddy music en Generate. En ook de Food Bass Shelter Dubyard is dit jaar weer te vinden op het veld. Hier vind je al onze Parkpop 2019 informatie.

Parkpop The Hague is onderdeel van het Parkpop festivalweekend. De aftrap is op vrijdag 28 juni met Parkpop Downtown, boordevol live-acts in de binnenstad van Den Haag, gevolgd door Parkpop Saturday Night op zaterdag 29 juni. Hier moet je een ticket voor kopen. Parkpop op zondag is gratis te bezoeken.




Appelpop

DE STAAT, MAAN, ILSE DELANGE EN MEER NAAR APPELPOPDe organisatie van Appelpop heeft vandaag vijf nieuwe namen voor de komende...

Dauwpop

MAXI JAZZ ZEGT DAUWPOP LAST-MINUTE AF, KRIS KROSS... Een dag voor Dauwpop is er helaas slechts nieuws voor fans van Faithless /...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.