Eerste namen voor Stadsfestival Zwolle bekend met o.a Wende en 155

Wende Snijders news_groot
Eerste namen voor Stadsfestival Zwolle bekend met o.a Wende en 155
Door brittcrooswijk op 21 juni 2019 - 11:39 1 Vrijdag 6 tot en met zondag 8 september keert het gratis toegankelijke Stadsfestival terug in Zwolle. De eerste namen van de line-up zijn vandaag bekend gemaakt.

De line-up ziet er tot nu toe als volgt uit: Wende, Rico & Sticks, Postmen, Tim Knol & Blue Grass Boogiemen, Colored Monkeys, Toneelgroep Oostpool, Kameroperahuis, Nederlandse Reisopera, Bovenste Knoopje Open en 155.

De afgelopen maanden hebben de Zwolse culturele- en onderwijsintstellingen samen met de Zwolse Stadsproductie gewerkt aan een concept voor een vernieuwd stadsfestival voor de aankomende jaren. Vorig jaar vond het festival plaats op het terrein naast Theater de Spiegel, maar dit jaar wordt het opgebouwd op het Grote Kerkplein, Academiehuis, de Zwolse stadsgrachten, in en rondom Schouwburg Odeon en Museum de Fundatie en de Blijmarkt.
Woo Hah

VIERTAL WIJZIGINGEN IN WOO HAH! LINE-UP (O.A. PUSHA...Het WOO HAH! festival kan gezien worden als een van de grootste hip-hop...

north sea jazz

CHANCE THE RAPPER ZEGT NORTH SEA JAZZ FESTIVAL AF EN... North Sea Jazz heeft helaas moeten melden dat Chance The Rapper niet meer...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.