De Staat in plaats van The Prodigy als afsluiter op Lowlands 2019

De Staat
De Staat in plaats van The Prodigy als afsluiter op Lowlands 2019
Door sjoertb op 27 juni 2019 - 10:26 1 Op de plek waar The Prodigy stond in het programma van Lowlands 2019 staat nu De Staat. De band uit Nijmegen maakte dat vanochtend bekend op 3FM.

Door het plotselinge overlijden van frontman Keith Flint is de hele tour van The Prodigy geannuleerd waaronder het optreden op Lowlands. Daardoor kwam de positie van afsluiter in de Alpha-tent vrij op de vrijdag.

De Staat stond vorig jaar ook al in de Alpha. Dit jaar gaat de groep visueel en muzikaal nog verder vertellen ze aan Sander Lantinga in het radioprogramma.

Update: naast De Staat zijn er nog 23 namen bekendgemaakt waaronder Juice Wrld, Joost, Honne, NAO, Carista en KOKOKO. Zie hier de aankondiging.

Lowlands 2019 wordt gehouden van 16 t/m 18 augustus in Biddinghuizen. Het festival raakte eerder al uitverkocht met Franz Ferdinand, The National, Royal Blood, The Streets, New Order, Ziggy Marley, Twenty One Pilots, Weval, A$AP Rocky, My Baby en Pond op de line-up.Lakedance klein

PROGRAMMA LAKEDANCE 2019 BEKEND: O.A. SHOWTEK,...Op zaterdag 10 augustus vindt Lakedance plaats in Aquabest Eindhoven. Het...

Crossing Border

CROSSING BORDER MAAKT EERSTE NAMEN BEKEND (O.A.... Het Haagse Crossing Border festival heeft de eerste namen bekend gemaakt. Op...

REACTIES

geen avatar
vr 28 jun 2019 02:02

eatsleeprave.. Zo dat is nog wel een groot verschil, niet tijdig op weten te anticiperen. Heeft de staat zich weer ingekocht met subsidie?

 1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.