In navolging van Appelsap nu ook Pukkelpop voor The Opposites

Opposites
In navolging van Appelsap nu ook Pukkelpop voor The Opposites
Door Cartman91 op 12 augustus 2019 - 11:15 1 Het was de bedoeling dat The Opposites eenmalig bij elkaar zou komen voor een show op Appelsap afgelopen weekend. Kennelijk is het zo goed bevallen dat ze er nog show bij doen.

Het rap-duo, bestaande uit Willem en Twan "Big2", zal ook te zien zijn op het Belgische Pukkelpop! Het festival vindt komend weekend plaats, van 15 t/m 18 augustus.

In de programmering zijn er dus de nodige verschuivingen. Eerder annuleerde Good Charlotte hun show op Pukkelpop, hierdoor was er een plekje vrijgekomen op de Mainstage. Deze werd ingevuld door Billie Eilish, die in de Dance Hall geprogrammeerd stond. Deze plek op de zondag wordt nu door The Opposites ingevuld. Het volledige blokkenschema is hier te zien:

Blokkenschema donderdag
Blokkenschema vrijdag
Blokkenschema zaterdag
Blokkenschema zondag

Behalve The Opposites zijn er ook namen als Franz Ferdinand, Bullet For My Valentine, Tame Impala, White Lies en de Heideroosjes te bewonderen. Tickets zijn nog steeds te verkrijgen, een kaartje kost je tussen de 100 en 205 euro.


Lowlands 2019

PROGRAMMAWIJZIGING VOOR LOWLANDS: MR. WEAZLEY EN...Voor Lowlands zijn er last-minute nog wat programmawijzigingen. Zo hebben Lil...

Into The Grave news

EERSTE NAMEN INTO THE GRAVE 2020 EEN FEIT (O.A.... Vandaag is het driedaagse metalfesival Into The Grave van start gegaan in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.